Gastenboek

9 reacties

 1. Voor vakkundig advies en echt vakmanschap hoeft niemand verder te zoeken.

 2. Na weken zoeken naar de oorzaak waarom mijn ruin ineens begon te staken, steigeren en bezoeken van osteopaten die niets konden vinden. Vond Andre de reden, een te klein niet meer goed passend zadel.
  Na grondig onderzoek van hem en ruim een week de gelegenheid krijgend 2 nieuw zadels uit te proberen kocht ik een Passier zadel. Waarbij gezegd moet worden dat Andre ook een goedkoper zadel had achter gelaten. Sindsdien loopt mijn paard prima en is braaf onder het zadel en ik zit er ook na een lange buitenrit nog steeds heel comfortabel op. Kortom een vakkundig advies en gedegen onderzoek (gratis bij aankoop van een nieuw zadel)en alle tijd om e.e.a. uit te proberen. Top!

 3. Zeer tevreden! Goede snelle service!
  Deskundig advies en neemt alle tijd voor pas en controle sessies.

 4. Al meerdere keren bij Andre geweest. Elke keer zeer tevreden!! Super snelle service, deskundig en erg goede kwaliteit! Absoluut een aanrader en heb zijn naam dan ook al meerdere keren doorgegeven aan anderen. Allen eveneens zeer tevreden!

 5. De persoonlijke aandacht en het eerlijke advies en vakmanschap maken van André de perfecte zadelmaker. Niet alleen de eigenaar maar ook het paard voelt zich thuis bij André. André’s vakmanschap met daarbij de aandacht voor detail, het advies, en de nazorg zorgen dat de aanschaf van een zadel geen gok wordt, dit maakt DS Ruitersport bijzonder.

 6. Ons zadel lag heel slecht. André Meijer gebeld en hij kon al snel langskomen. André heeft ons paard helemaal goed bekeken. Heel deskundig advies kregen wij door middel van het onderzoek wat hij verricht heeft. Daarna werd het zadel bijgevuld, en het ligt nu weer helemaal perfect op het paard. Mijn dochter zit weer in het midden en kan haar benen weer goed aanleggen! Doordat het zadel veel te weinig vulling had en achterover hing, kon ze niet meer goed erop zitten en staken haar benen naar voren! Super tevreden zijn wij! André heeft er weer een vaste klant bij! 🙂

 7. André is een vakman die zijn beroep met veel deskundigheid beoefent en een goed mens die niet zomaar een zadel wil verkopen maar voor wie het belang van het paard en de comfort van de ruiter de prioriteiten zijn. Hij neemt de tijd die nodig is om je alles nauwgezet uit te leggen en zijn advies is onderbouwd met professionele argumenten. Ik zou hem van harte en zonder twijfels aanbevelen aan iedereen die een oude zadel wil herstellen of een nieuwe zadel kopen.

  Dit is mijn reactie in een notendop. Maar nu even een meer gedetailleerde versie want ik vond juist de details heel belangrijk.

  Mijn dank gaat uit voor zoveel meer dan het zadel alleen! Vooral dank voor je zorg, aandacht en tijd die je op Amber hebt besteed! Ik ben heel dankbaar voor:

  1) je advies over het gebruik van een therapeutische pad (toen ik je de eerste keer op de manege heb ontmoet en je met veel aandacht naar mijn oude zadels heb gekeken zonder daarvoor geld te vragen). Dankzij de pad heeft Amber gegroeid en ze heeft meer spieren ontwikkeld.
  2) dat je mijn oude zadel het eerstvolgende weekend buiten je werktijd (!) hebt opgevuld; dat je werkplek altijd een plezier is om te bezoeken; dat je je werk met zoveel deskundigheid doet, en dat je plezier uitstraalt als iemand in je workshop binnenloopt.
  3) voor je uitgebreide rapport over haar lichaamsbouw en het nieuwe zadel (je hebt meer dan twee uur lang met heel veel geduld en deskundigheid haar onderzocht)
  4) dat je op je eerste vakantiedag (!) toch naar de manege bent gekomen om naar Amber’s rug te kijken.
  5) dat je niet naar je hoorloge keek toen je met haar bezig was maar je nam de tijd die nodig was om haar zo zorgvuldig mogelijk te onderzoeken
  6) dat je gisteren weer naar de manege kwam om helemaal zeker te zijn dat het zadel goed op haar ligt
  7) voor je fantastische advies over rijden die haar uiteraard struikelvrij heeft gemaakt
  8) dat je niet zomaar een zakenman bent die een zadel wil verkopen maar je alles VOOR het paard en de ruiter
  9) dat je mij een fantastisch product hebt verkocht voor een zeer betaalbare prijs
  10) dat het welzijn van het paard en de comfort van de ruiter je prioriteiten zijn

  Dit is maar een kort lijstje een waarschijnlijk heb ik iets vergeten. Namens mijn paard ben ik heel erg dankbaar dat wij jou hebben leren kennen! Ontzettend veel dank voor alles en tot ziens!

 8. Ria van de Craats

  Beste André Meijer,

  Heel hartelijk dank voor het opsturen van mijn verloren sleutelbos!
  Fantastische service! Fijn, dat er nog mensen zoals u bestaan! Veel geluk toegewenst! Met vriendelijke groet! Ria van de Craats

 9. Nico van der Breggen

  André heeft mij vakkundig en heel vriendelijk en geduldig geholpen met het aanpassen en herstellen van de lederen zitting van een stoel. Iets anders dan een zadel, maar het heeft wel met zitten te maken. Zijn enthousiasme en liefde voor het ambacht leerbewerken en paarden zijn voelbaar en zijn vakmanschap en kennis als zadelmaker zichtbaar.
  Ik heb met plezier en verwondering toegekeken en geluisterd.
  Hartelijke dank!
  Ik kan iedereen André aanbevelen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.