Passier & Sohn

logo_passierHet familie bedrijf G. Passier & Sohn produceert als sinds 1867 handgemaakte zadels. De jarenlange kennis en ervaring vertaald zich in zadels die ongeëvenaard zijn in kwaliteit en pasvorm. Deze zadels zijn niet voor niets bekend en geliefd over de hele wereld vanwege de uitmuntende kwaliteit. De schoudervrijheid die deze bieden, de verschillende singelopties en het brede tunnelkanaal. Dit alles  biedt het paard extra comfort. De zachte diepe zit en de diverse modellen wrongen ondersteunen de ruiter bij het correct en het in balans kunnen inwerken op het paard.

Belangrijk is het om kennis te nemen waarom Passier al zoveel jaren het vertrouwen van de meest kritische ruiters blijft behouden en zich onderscheidt van de andere topmerken. Het geheim zit hem in hoofdzaak in de hoge kwaliteit en gepatenteerde zadelbomen welke Passier in de zadels verwerkt.

PS Zadelboom

Het hart van een zadel is de zadelboom. Meer dan 50 jaar terug ontwikkelde Passier de PS PS zadelboomzadelboom en tot op de dag van de vandaag wordt deze in Langenhagen door de zadelmeesters in elkaar gezet. Meer dan 1200 handelingen zijn er voor nodig om het hout en leer te bewerken tot een zadelboom. Deze zadelboom is handgemaakt en wordt geleverd in zeven verschillende maten tussen de 16 en 19 inch en hierdoor te combineren met vele zadels.

K Zadelboom

De Passier Kunststof zadelboom is uit een elastomeer gemaakt. Een rubberachtig elastisch K zadelboom Passiermateriaal dat de eigenschap heeft om weer terug te komen in de oorspronkelijke vorm. Een zadelboom uit deze kunststof kan bij normale behandeling niet breken en voldoet aan de gestelde hoge eisen. Deze kunststof zadelboom heeft een garantietermijn van 10 jaar. Ook deze zadelboom is handgemaakt en wordt geleverd in zes maten van 15,5 tot 18 inch, zodat u ze met elk zadel kunt combineren.

Op de website van Passier vindt u alle zadels uit het assortiment. De zadels zijn in verschillende maten te bestellen en voor de kleur van het leder heeft u de keuze uit vier verschillende kleuren.

Als Passier dealer in Noord-Holland wil ik u graag bijstaan in de zoektocht naar het meest geschikte rijzadel voor u en uw paard.

Reacties zijn gesloten.