Stübben

1001460-Sattelnagel-Pixelgrafik-CMYK Kwaliteit, Vernieuwing en Service

Ook een reis van 1000 mijlen begint met een eerste stap….

In 1894 begon Johannes Stübben in zijn werkplaats in Krefeld, in Neder-Rijnland, met de productie van zadels, hoofdstellen, getuig en andere hoogwaardige lederwaren. Onder zijn eigen naam richtte hij een succesvol bedrijf op. Door zijn ambachtelijke perfectie en zijn hoge materiaalkwaliteit waren de Stübben producten al snel wijd en zijd bekend en gegeerd. “Kwaliteit, Vernieuwing en Service!”Dat was het credo van Carl en Werner Stübben en is de dag van vandaag nog steeds actueel. Na de tweede wereldoorlog hebben Werner Stübben, samen met zijn vader Carl, de met de grond gelijkgemaakte zaak wederop gebouwd. Bovendien wist Werner, met groeiend succes, het merk Stübben op de internationale markten te positioneren.

“Er zit geen tegenspraak in de productie op ambachtelijke of op moderne wijze en ook niet in kwaliteit en efficiëntie”, weet Ralph Stübben, die samen met zijn broer Frank de familieonderneming leidt. Kenmerken zoals deze zijn ons visitekaartje en een garantie voor ons merk. Vandaag vervaardigt Stübben eersteklas ruitersportartikelen in uitsluitend Europese landen.

Afgestemd op de noden van paard en ruiter biedt Stübben een ruim assortiment van zadels voor verschillende disciplines, zowel voor de jonge ruiters als voor de topsporters als voor alle gangbare paardenrassen in de ruitersport. Stübbenzadels kunnen tot op de centimeter juist aangepast worden. Ze houdt rekening met de grootte en het gewicht van de ruiter door een individuele zitmaat en model alsook de schoftopening door aangepaste schoftmaten. De kwaliteitsverzekering gebeurt regelmatig door feedback van succesvolle prestatiesporters en een check-up van de producten door erkende deskundigen.

Reacties zijn gesloten.